HET VERHAAL VAN FIDAN GYM

Over
FIDAN GYM

Thai boksen heeft me zoveel gegeven en ik ben er dankbaar voor. Ik hou van de sport, het maakt je sterker, veerkrachtiger en leert je je angsten te beheersen. Ik doe al meer dan 33 jaar deze sport en ga dit de rest van mijn hele leven doen. Het is voor mij een eer om mijn kennis en ervaring door te geven en mijn cursisten te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Met Fidan Gym Eindhoven heb ik een community gecreƫerd waar allerlei niveaus van mensen samenkomen en genieten van een goede training om fit te worden, in vorm te komen en de schoonheid van deze sport te waarderen. We trainen allerlei soorten mensen. Dat is het mooie van deze sport, het kan je helpen om af te vallen, in vorm te komen, zelfvertrouwen te krijgen, je angsten te beheersen, sterk en fit te worden en te concurreren. Ik probeer mijn passie voor de sport door te geven en de kampioenen van morgen te trainen.

Thaiboksen is voor jong en oud, voor zowel mannen als vrouwen Ik nodig je uit in mijn Gym om het zelf te ontdekken.

Fidan Gym FIdan Pose

FOTO’S FIDAN GYM

EXTRA INFORMATIE

ADRES:

Willaertplein 8A, 5654 LN, Eindhoven

LINKS

HOME
OVER
CONTACT

HOME

OVER
CONTACT