MELD JE AAN VOOR EEN LES BIJ FIDAN GYM

Proefles
Aanvragen

VERPLICHTE AANMELDING!

Zonder reservering kan je de training niet volgen.

Beste leden,
Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november heeft het kabinet laten weten dat het om 17.00 uur sluiten van alle niet-essentiële sectoren een maatregel is die nu ingezet moet worden om de snelle verspreiding van het coronavirus af te remmen. Helaas valt ook de sportsector hieronder. Om gezond en fit te blijven, en een zo sterk mogelijke weerstand op te bouwen om het virus buiten de deur te houden, is bewegen wel ontzettend belangrijk. Daarom hebben we achter de schermen de afgelopen dagen hard gewerkt om het beste alternatief te vinden om ons gym te blijven bezoeken. Dat betekend dat het huidige rooster aangepast moet worden en er in het weekend een aanvullend rooster ingepland zal worden. Wij hebben bij het plannen van de lestijden zoveel mogelijk gedacht aan werkende, schoolgaande leden, waarvan wij denken dat ieder zich in één van de opties kan vinden. Onderstaand de nieuwe lestijden vanaf 29 november as.
Blijf gezond en tot snel op de gym!

8x waarom Thai/ kickboksen in Eindhoven goed voor je is

  • Verbranden.  Je verbrandt per intensieve kickboks workout (van 1 uur) tussen de 400 en 800 calorieën. Uh, hallo! Nog meer redenen nodig?
  • Kracht. Naast het verbranden van calorieën train je ook elke spier in je lichaam. Dus ook een strakke, toned body is het resultaat van flink kickboksen.
  • Verdediging. Je zelfvertrouwen kan er van groeien! Omdat je weet hoe je je moet verdedigen, mocht dit ooit aan de orde komen, voel je je krachtiger dan ooit te voren.
  • Conditie. Naast verbranden en kracht heb je ook flink wat uithoudingsvermogen nodig om het een uur vol te houden. Je werkt dus ook aan je conditie!
  • Abs. Ik zei al: je gebruikt alle spieren. Maar vooral de spieren rondom je core worden belast. Je moet steeds indraaien en alle kracht komt eigenlijk uit je buik. Well hello sexy abs!
  • Explosiviteit. Door de explosiviteit van de training train je ook je hart en vaatstelsel. Dat is dus overal goed voor.
  • Andere spieren. Je traint dus ook andere spieren en bewegingen dan bij klassieke cardio sporten zoals hardlopen, zwemmen of fietsen. Omdat de bewegingen – als het goed is – niet alledaags zijn (je slaat niet dagelijks iemand in elkaar hoop ik) train je dus andere bewegingen.
  • Afreageren. Beetje geïrriteerd om die vervelende collega? Loopt je hoofd over van gedachten? Heb je je kapot geërgerd aan het verkeer? Met kickboksen verzet je je gedachten. Je slaat letterlijk alles van je af en daarna ben je helemaal zen.

EXTRA INFORMATIE

ADRES:

Willaertplein 8A, 5654 LN, Eindhoven

LINKS

HOME
OVER
CONTACT

HOME

OVER
CONTACT